Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Machtig aanbod!

Een volledige maand zomerverlof

Bij Franken krijg je tijdens de zomervakantie een ganse maand tijd om tot rust te komen.

Hechte teamgeest

Niets is belangrijker dan het team. Een vleugje humor is nooit veraf ;-)

Ontdek de wereld

Tijdens op- en afbouw van de standen, kom je op heel wat toffe plekken in Europa terecht...

Ons team is verschillend genoeg om elkaar aan te vullen - gelijk genoeg om mekaar aan te voelen!

Ons DNA

Het verschil voor mensen

Verbinding is key. Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Het verschil voor projecten

Elke Franken-medewerker heeft zijn eigen temperament, maar één karaktertrekje hebben ze allemaal gemeen: gretigheid voor alles wat nieuw is. Elke opdracht is een uitdaging om trends, innovatieve technieken en hun eigen knowhow samen te kneden tot een harmonieus en coherent geheel. Het Franken-team steekt elke dag zijn voelsprieten uit. Dat zorgt voor frisse ideeën en een trefzeker bedrijfsbeleid.

Het verschil voor de wereld

Franken wil op een verstandige manier omspringen met materialen, mensen en productiemiddelen. In elke fase van het productieproces houden we de impact van onze activiteiten op het milieu zo laag mogelijk.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier